Aanmelden & Wachttijd

Loading
loading..

Aanmelden

Je kunt jezelf aanmelden. Hiervoor maak je gebruik van onderstaand formulier. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie op je aanmelding. Indien gewenst hebben we telefonisch contact om bestaande vragen te beantwoorden of nader uitleg te geven over de aanmelding en intake. Per mail krijg je de nodige informatie rondom de intake, verwijsbrief en vergoedingen/onkosten.

Uiteraard behandelen we al jouw informatie met grote zorgvuldigheid en waarborgen we je privacy. Geef aan als er iets is waar we rekening mee moeten houden.

Mocht je onderstaand formulier niet kunnen of willen gebruiken, kun je ons je gegevens ook via mail sturen naar info@mentalis.nl of ons bellen via 06-3024 4039.

We zien je gegevens graag tegemoet!

Team Mentalis


Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Beschrijf in eigen woorden wat voor jou de aanleiding is om contact op te nemen.

 

 

Wachttijd

Momenteel hebben we een wachttijd van meer dan 6 weken na aanmelding. Van 21 december 2018 tot en met 4 januari 2019 is de praktijk gesloten in verband met de kerstvakantie. Het starten met een behandeling is weer mogelijk na 4 januari 2019.

De wachttijd is niet van invloed op de aanmelding. Je kunt je blijven aanmelden. Na iedere aanmelding nemen we direct contact op. We bespreken dan ook het moment van de start van de behandeling. In overleg bepalen we samen de frequentie van de afspraken.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06 - 30 24 40 39
E-mailadres: info@mentalis.nl

Adressen en route

Mentalis staat ingeschreven onder KvK-nummer 64591107

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background