Aanmelden & Wachttijd

Loading
loading..

Aanmelden

Vanaf 1 september 2020 gaat onze locatie in Deventer open. De komende tijd staat in het teken van onze verhuizing en daarom zijn we vanaf 17 juli tot en met 25 augustus gesloten. Je kunt je echter nu al wel aanmelden voor een behandeltraject dat na 25 augustus zou kunnen starten. Uiteraard hanteren we ook in onze praktijk in Deventer de RIVM maatregelen mbt Covid-19.

In verband met onze verhuizing starten er geen nieuwe trajecten meer in Montfoort of Oudewater.

Voor het aanmelden maak je gebruik van onderstaand formulier. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie op je aanmelding (let op: 17 juli tot en met 25 augustus is de praktijk dicht; aanmeldingen in die periode worden na 25 augustus opgepakt). Indien gewenst hebben we telefonisch contact om bestaande vragen te beantwoorden of nader uitleg te geven over de aanmelding en intake. Per mail krijg je de nodige informatie rondom de intake, verwijsbrief en vergoedingen/onkosten.

Uiteraard behandelen we al jouw informatie met grote zorgvuldigheid en waarborgen we je privacy. Geef aan als er iets is waar we rekening mee moeten houden.

Mocht je onderstaand formulier niet kunnen of willen gebruiken, kun je ons je gegevens ook via mail sturen naar info@mentalis.nl of ons bellen via 06-3024 4039.

We zien je gegevens graag tegemoet!

Team Mentalis


Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Aanmelding voor
DeventerOnline

Beschrijf in eigen woorden wat voor jou de aanleiding is om contact op te nemen.

 

 

Wachttijd

Je kunt je al aanmelden voor onze nieuwe locatie in Deventer. Klik hier voor meer informatie.

De gemiddelde wachttijd voor een kortdurende behandeling is 2 tot 3 weken. De praktijk is ivm verhuizing en vakantie gesloten vanaf 17 juli tot en met 25 augustus.

De wachttijd is niet van invloed op de aanmelding. Na iedere aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact op. We bespreken dan ook het moment van de start van de behandeling. In overleg bepalen we samen de frequentie van de afspraken.

Contactgegevens

Telefoonnummer: 06 - 30 24 40 39
E-mailadres: info@mentalis.nl

Adressen en route

Mentalis staat ingeschreven onder KvK-nummer 64591107

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background