Astrid Regterschot

Loading
loading..
Astrid

Astrid Regterschot

Psychotherapeut / GZ-psycholoog

Afgelopen 22 jaar heb ik op verschillende plekken als (hoofd)behandelaar in de Geestelijke Gezondheidszorg gewerkt (zie LinkedIn). Tijdens mijn opleiding tot psychotherapeut (afgerond in 2003) heb ik mij verdiept in individuele therapie voor volwassen, partner-relatietherapie en gezinstherapie.

Ieder nieuw contact ga ik aan met oprechte aandacht en interesse voor iemands persoon, eigen situatie en achtergrond. Elk mens heeft zijn eigen verhaal en de ervaringen van een ieder zijn uniek en persoonlijk.  Ik streef er naar om te helpen met het krijgen van inzicht in jezelf en de oorsprong van klachten en problemen. Ik begeleid je in een proces richting verandering of acceptatie. Ik ben bevoegd om als BIG geregistreerd psychotherapeut en GZ-Psycholoog te werken.

Tot het najaar van 2017 werkte ik langdurig  bij U-Center, een psychotherapeutische kliniek in Zuid-Limburg met een dependance in Driebergen.  Als psychotherapeut en regiebehandelaar werkte ik met mensen met complexe psychische problematiek. Naast mijn werk al psychotherapeut heb ik diverse andere functies en missies gehad binnen de GGZ. Ik heb er voor gekozen om per 1 oktober 2017 alleen nog voor mijn eigen praktijk (Mentalis) te werken.

In mijn loopbaan tot nu toe, heb ik ervaren dat psychotherapie en psychologische hulpverlening in combinatie met andere disciplines zeer waardevol en effectief kan zijn. Tijdens de intake bespreek ik de mogelijkheden om de psychotherapeutische behandeling aan te vullen met andere waardevolle behandelingen gericht op lichaam en psyche.

Ik heb ervoor gekozen geen contracten met zorgverzekeraars af te sluiten.  Meer informatie kun je vinden in onze brochure over vergoedingen en op contractvrijepsycholoog.nl.

Mijn BIG-registraties:

  • Psychotherapeut (registratienummer 99055950216)
  • GZ-Psycholoog (registratienummer 79055950225)

Tevens ben ik verbonden aan:

  • De Nederlands Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten (LVVP)
  • De Vereniging voor Relatie en Gezinstherapie (NVRG)
  • EFT Netwerk (Emotionally Focused Therapy (relatietherapie))
  • Vereniging voor Schematherapie/register schematherapie

 

Noot:
De foto's, schilderijen en objecten op de foto's zijn grotendeels door mijzelf gemaakt.

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background