Samenwerking

Loading
loading..

Lichaam en geest

In haar carriere als psychotherapeut heeft Astrid ervaren dat het effectief en helend is om naast de psyche, ook aandacht te besteden aan iemands lichaam. Het is waardevol om een psychologische behandeling aan te vullen met personal yoga therapie, een therapeutische massage of bijvoorbeeld haptotherapie.

Bij de oprichting van Mentalis zijn Joke en Tonnie uitgenodigd om samen te werken met Astrid, als psychotherapeut. Daarnaast wordt er samengewerkt met een haptotherapeut en osteopaat in de nabije omgeving van Montfoort. Door de samenwerking binnen Mentalis is het mogelijk om je lichaam en geest de aandacht te geven die het vraagt.  

Omdat de lijnen kort zijn, is een doorverwijzing snel geregeld. En omdat de behandelaren en therapeuten elkaar kennen, weten we dat kwaliteit gewaarborgd is. Alle therapeuten en behandelaren die met Mentalis samenwerken, zijn er van overtuigd dat alleen gebundelde en oprechte aandacht voor zowel lichaam en geest bijdraagt aan een vitaler en gezonder leven. 

Tonnie
Joke

Tonnie Goes

Personal Yoga Coach

Joke Jacobs

Lichaamsgericht therapeut

Voor Mentalis verzorgt Tonnie de personal yoga coaching of therapie, tevens is zij geregistreerd hypnotherapeute. Tonnie geeft op professionele wijze mensen de mogelijkheid om met individuele sessies  te werken aan dat wat voor hen belangrijk is. Dat kan lichamelijk, mentaal of spiritueel zijn en vaak is het een combinatie daarvan. Er wordt gewerkt aan een nieuwe leefstijl, waarin balans tussen lichaam en geest centraal staat.

Personal yoga therapie of coaching is een mooie vorm van therapie die je ook steunt in je eigen herstelproces, zowel fysiek, mentaal en emotioneel. Personal yoga is geschikt voor mensen die worstelen met een scala aan klachten, waaronder depressie, angst, fysieke klachten, het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen en slaapproblemen.

Tonnie werkt vanuit haar eigen Yoga centrum (Dasra Center in Montfoort), en heeft jarenlang ervaring als yogadocent. Tonnie is oprichter van een opleidingscentrum voor beginnende en ervaren yogadocenten en personal yoga coaches. Het grootste deel van de opleidingen verzorgt Tonnie zelf. Al 15 jaar leidt zij mensen uit hele hele land op. Als freelancer is zij ook op verschillende locaties in Nederland te vinden, waaronder bij Nike en revalidatiecentra. 

 

De lichaamsgerichte therapieën worden voor Mentalis verzorgd door Joke. Zij heeft in de laatste 10 jaar een enorme deskundigheid opgebouwd in de verschillende vormen van therapeutische massage. Ze hanteert een unieke en persoonlijke aanpak en geeft door haar massage mensen een weldadige ervaring waarbij herstel van klachten ervaren wordt. In haar studies en werk als therapeutisch masseur ontdekte ze dat lichamelijke en geestelijke klachten vaak een samenhang hebben, die onderkend moet worden om klachten effectief aan te pakken. 

In 2000 is Joke begonnen met het geven van therapeutische massages. In 2010 opende zij Male Majok, haar privé-praktijk in eigen huis. Inmiddels beschikt zij over een complete cabine met een infraroodsauna, een massagebehandeltafel en de mogelijkheid tot het verzorgen van allerlei soorten massages. 

 

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background