Psychotherapeut & GZ-psycholoog

Gevestigd in Montfoort en prima bereikbaar vanuit Utrecht, Woerden, Leidsche Rijn en De Meern

Loading
loading..

Mijn naam is Astrid Regterschot en ben initiatiefneemster van Mentalis, praktijk voor Psychotherapie en Relatietherapie. Als psychotherapeut en GZ-psycholoog heb ik 20 jaar ervaring in de Geestelijke Gezondheidszorg. Mijn ervaring heb ik opgedaan in diverse zorgorganisaties. Ik werk  met mensen met een diversiteit aan klachten waaronder stemmings-  en angststoornissen, relatieproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek en burn-out klachten. Ik ben BIG-geregistreerd behandelaar binnen de Basis - en Specialistische GGZ. De meeste van mijn behandelingen worden helemaal of grotendeels vergoed door zorgverzekeraars. Mentalis is prima bereikbaar voor iedereen uit Utrecht, Woerden, Leidsche Rijn, Vleuten, De Meern en omgeving. De behandelingen die ik geef, zijn grofweg onder te verdelen in Psychotherapie of Coaching. 

Psychotherapie

Psychotherapie vermindert psychische klachten of maakt klachten beter hanteerbaar. Psychotherapie bestaat uit een reeks gesprekken (sessies) met een psychotherapeut. De gesprekken richten zich op een structurele verandering in hoe je je voelt, gedraagt of denkt. Voor het succes van de therapie is jouw eigen inzet net zo belangrijk als de deskundigheid van de psychotherapeut. De psychotherapeut helpt, steunt, stimuleert en confronteert je in het proces van verandering.

Coaching

Mentalis biedt ook coachingstrajecten. Een coachingstraject wordt begeleid door een psycholoog. Het doel bij coaching ligt vaak op het gebied van persoonlijke effectiviteit. In een kortdurend, overzichtelijk traject ben je actief bezig met persoonlijk functioneren in je (werk)omgeving. Je leert om vanuit je eigen kracht meer invloed te krijgen op je leven.

Coachingstrajecten bieden we ook online aan. De communicatie verloopt dan via internet (videochat). Het grote voordeel is dat je vanuit je eigen omgeving het gesprek kunt voeren.

Bij veel mensen is de eerste stap de moeilijkste. Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op. In het eerste telefonische contact kijken we samen wat we eventueel voor je kunnen betekenen. 

'Wat we zien wordt grotendeels bepaald door waar we naar zoeken'-uit Gunster

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background