Over ons

Een schat van ervaring gebundeld in een unieke samenwerking

Loading
loading..
Astrid
Tonnie
Joke

Astrid Regterschot

Psychotherapeut

Tonnie Goes

Personal Yoga Coach

Joke Jacobs

Lichaamsgericht therapeut

Astrid is initiatiefnemer van Mentalis. Astrid werkt sinds 1996 in de Geestelijke Gezondheidszorg en heeft ervaren dat psychotherapie en psychologische hulpverlening in combinatie met diverse andere andere disciplines zeer waardevol en effectief is. Met Mentalis heeft zij als doel om vanuit een collectief mensen te begeleiden en te behandelen met zowel mentale- als fysieke programmaonderdelen. Astrid is BIG-geregistreerd Psychotherapeut en GZ-Psycholoog. 

Naast haar werkzaamheden voor Mentalis is zij hoofdbehandelaar en programma-verantwoordelijke e-health & ambulante behandeling bij U-Center; een psychotherapeutisch centrum dat klinische en ambulante behandelingen aanbiedt voor psychische aandoeningen en verslavingsproblemen.

Voor Mentalis verzorgt Tonnie de Personal Yoga Coaching. In de Personal Yoga Coaching geeft ze op professionele wijze mensen de mogelijkheid om met individuele sessies  te werken aan dat wat voor hen belangrijk is. Dat kan lichamelijk, mentaal of spiritueel zijn en vaak is het een combinatie daarvan. Er wordt gewerkt aan een nieuwe leefstijl, waarin balans tussen lichaam en geest centraal staat.

Tonnie werkt vanuit haar eigen Yoga centrum (Dasra Center in Montfoort), en heeft jarenlang ervaring als yogadocent. Tonnie is oprichter van een opleidingscentrum voor beginnende en ervaren yogadocenten en personal yoga coaches. Het grootste deel van de opleidingen verzorgt Tonnie zelf. Het opleidingscentrum leidt mensen uit hele hele land op en bestaat ruim 15 jaar. Als freelancer is zij ook op verschillende locaties in Nederland te vinden, waaronder bij Nike en revalidatiecentra.

 

De lichaamsgerichte therapieën worden voor Mentalis verzorgd door Joke. Zij heeft in de laatste 10 jaar een enorme deskundigheid opgebouwd in de verschillende vormen van therapeutische massage. Ze hanteert een unieke en persoonlijke aanpak en geeft door haar massage mensen een weldadige ervaring waarbij herstel van klachten ervaren wordt. In haar studies en werk als therapeutisch masseur ontdekte ze dat lichamelijke en geestelijke klachten vaak een samenhang hebben, die onderkend moet worden om klachten effectief aan te pakken. 

In 2000 is Joke begonnen met het geven van therapeutische massages. In 2010 opende zij Male Majok, haar privé-praktijk in eigen huis. Inmiddels beschikt zij over een complete cabine met een infraroodsauna, een massagebehandeltafel en de mogelijkheid tot het verzorgen van allerlei soorten massages. 

 

Layout mode
Predefined Skins
Custom Colors
Choose your skin color
Patterns Background
Images Background